Bereikbaarheid

Adres
President Kennedylaan 1a
4002 WP Tiel

Als u naar de Spoedpost Huisartsen Gelders Rivierenland gaat voor een consult bij de huisarts, moet u zelf voor vervoer zorgen. Heeft u geen vervoer? U kunt dan mogelijk een beroep doen op een gezins- of familielid, buren of vrienden of een taxi bellen. De Spoedpost Huisartsen Gelders Rivierenland kan en mag geen vervoer regelen.

De zorgverzekeraars vergoeden geen vervoers- of taxikosten. Alleen wanneer vervoer om medische redenen niet verantwoord is, komt de huisarts aan huis.

Eigen vervoer

Parkeren
Uw fiets of brommer kunt u stallen aan de voorzijde van het ziekenhuis in de onbewaakte stalling.  Uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein van ziekenhuis Rivierenland . De eerste 15 minuten kunt u gratis parkeren, daarna moet u betalen. Ziekenhuis Rivierenland beschikt over parkeerplaatsen voor bezoekers en medewerkers.

Parkeerplaatsen voor invalide personen 
Heeft u een geldige mindervaliden of gehandicapten parkeerkaart, dan kunt u gebruik maken van de parkeerplaatsen voor invalide personen. De kaart dient u zichtbaar op het dashboard te plaatsen. Dicht bij de hoofdingang zijn 13 parkeerplaatsen voor invalide personen beschikbaar. Voor het gebruik ervan moet, net als voor de andere parkeerplaatsen, betaald worden.

Betaald parkeren
Op de parkeerterreinen geldt betaald parkeren. Het ziekenhuis wil hiermee haar bereikbaarheid vergroten door iedere patiënt en bezoeker een parkeerplaats aan te bieden. Daarnaast moet het terrein natuurlijk onderhouden worden. Ook dat kost geld dat op de een of andere manier bij elkaar gebracht moet worden. Om de middelen die we beschikbaar hebben zo goed mogelijk aan de zorg te kunnen besteden, vragen we, net als de gemeente en andere ziekenhuizen, een bijdrage voor het parkeren.

Hoe werkt het?
Bij aankomst wordt het kenteken automatisch geregistreerd en op de parkeerkaart vermeld. Bij vertrek wordt de parkeerkaart in de betaalautomaat ingevoerd en dient het verschuldigde bedrag te worden voldaan. Zodra het voertuig vlakbij de uitrit is, zal de slagboom automatisch omhoog gaan. Bij verlies van de parkeerkaart kan men het kenteken invoeren bij de betaalautomaat en vervolgens alsnog het verschuldigde bedrag betalen. Bij verlies hoeft er dus geen dagkaart afgerekend te worden.

Tarief
van 0 – 15 min gratis
15 min – 45 min € 1,00
45 min – 1,5 uur € 2,00
1,5 uur – 2,15 uur € 3,00
2,15 uur – 3 uur € 4,00
3 uur – 3,45 uur € 5,00
>3,75 uur = dagkaart € 6,00
Weekkaart € 15,-
Maandkaart € 30,-
Uitrijden binnen 15 minuten gratis.

Gratis parkeren:
Zondag tot 30 minuten na de kerkdienst.
Eerste en tweede Kerstdag

Openbaar vervoer

Trein
Wanneer u met de trein in Tiel aankomt, kunt u normaal gesproken in een kleine tien minuten naar Ziekenhuis Rivierenland lopen. U verlaat via de achteruitgang het NS,station, linksaf en vervolgens rechtdoor. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van een taxi of de bus. De route staat aangegeven.

Taxi
U kunt gebruik maken van de regionale taxibedrijven. In het ziekenhuis hebt u de mogelijkheid om een taxi (naar eigen voorkeur) te bellen die u komt ophalen bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Bij de receptie in de centrale hal ligt een lijst met taxibedrijven en bijbehorende telefoonnummers. Het bellen naar het taxi bedrijf is gratis.

Regiotaxi
Regiotaxi Gelderland is een vorm van vervoer waarvoor u zich een half uur van tevoren aan moet melden (telefoonnummer 0900-0276). De Regiotaxi brengt u desgewenst van deur tot deur. U reserveert uw rit door minimaal één uur, maar liever eerder, voor vertrek te bellen naar 0900-0276) bereikbaar van maandag tot en met zondag van 06.00 uur tot 01.00 uur)
Voor meer informatie over Regiotaxi Gelderland kunt u kijken op de website www.regiotaxigelderland.nl

Bus
Vlak tegenover het ziekenhuis is een bushalte. Hier stoppen regelmatig bussen van Arriva met allerlei bestemmingen in de regio. Enkele voorbeelden zijn de lijnen:
44  Rhenen – Tiel
46  Culemborg – Tiel
46  Nieuwegein – Tiel

9292.nl
Met het openbaar vervoer naar de Spoedpost Huisartsen Gelders Rivierenland komen? Plan uw reis via 9292.nl.
Het adres van de Spoedpost Huisartsen Gelders Rivierenland / Tiel is:

President Kennedylaan 1a
4002 WP Tiel